Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SNÖFLINGAN

 

osynlig

vitmålad

frostig

 

mot svart

avtecknas

siluetten

 

utkristalliserar sig

vita spetsvingar

sjuhörningen

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-07 20:23



Bookmark and Share


  limerick
Fint och skört!
2016-11-08

    Dan Myrbeck
Tänk att något så vackert som en snöflinga kan döda - tillräckligt många i en lavin...
2016-11-08

    ej medlem längre
en precisionsobservation till hundra... tjusigt snyggt! tack.
2016-11-08

    Peter Söderqvist
En vacker detalj.
2016-11-08

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt vackert!
2016-11-08

  Marianne Räf
Fin flinga ! *
2016-11-08

  ULJO
Så fint
2016-11-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Och alla är
olika och så
fint skira man
önskade att man
kunde få fatt i en
när man nå´n skulle
fira men bäst bara
att på dem plira!
**************
2016-11-07

    ej medlem längre
Vackert, poetiskt, förtrollande. Det sägs ju att varje snöflinga har ett unikt utseende...
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP