Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt konstverk av mig Eva Åberg


JAG MÖTTE FROSTEN

 

mötet med 

frosten visade

din andedräkt

var värmande

 

se du kom 

mot mig hel

vakade över

det sköna

 

se jag fann

allt du äger

du förlorat

av det sköna

 

se vi har

varandra

nära idag

vi har vunnit

kärleken

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-08 12:45



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så fint! Tycker om din konst!
2016-11-09

  ULJO
Bra i ord och bild
2016-11-08

    Dan Myrbeck
Klart bra text.
Klart bra bild.
2016-11-08

    ej medlem längre
åter en tavla med explosiv kolorit, eller åtminstone väldigt stark och slagkraftig kolorit, fin komposition med löven och alla vi, våra ansikten, människornas... texten/lyriken, löper i kärlekens tecken. tack.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP