Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget konstverk av mig Eva Åberg


VÄRMANDE STROFER

 

ord strilar

ut i etern

sliter med sig

stormande

meningar

 

svärtan trycks

natten slukar

rader av lust

värmda med

väl valda ord

 

harmonierna ljuder 

hjärtat bultar ömt

varje ord dikterar

rytmernas takt

sjunger i kör

 

ljudvågor störtar

in mot bröstet 

strofernas klang

leder mot ljuset

dräper örats puka

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-08 19:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text. Tack för den!
2016-11-09

  ULJO
Så bra skaldat
2016-11-08

    ej medlem längre
Imponerande. Sista strofen är för mig en hel explosion av ord! Snyggt! Bilden också mycket vacker.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP