Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TYSTNADEN

 

tystnaden tystar
snön dövar kylan
tystnaden saktar in
varje litet ljud lyfts




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-08 19:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om tystnad, en bristvara tycker jag.
2016-11-09

  ULJO
Fin poesi
2016-11-08

    ej medlem längre
Fint om tystnaden. Vad vore väl livet utan de tysta stunderna?
2016-11-08

  Marianne Räf
Finstämd! Själv, är jag en ljudfreak.
Tycker hörseln är ett härligt sinne.
Tystnad kan göra mig deppig! <3
2016-11-08

  A_Bishop
Fin poesi och ett underbart konstverk. Stämningsfullt.
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP