Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


LUFTGÅNG

 

jag går i ett snömoln

jag går på moln idag

tänker på älsklingen

brevbärare i snökaoset

 

luftgång går över oss

molnen har landat idag

ska ta oss med på resa

in i kärlekens landskap

 

genom etern bombar jag

älsklingen med tankar om

facbookinställningar avisering

vill ha honom i mitt flöde

 

men Facebook håller oss isär

i en luftgång fylld med snö

jag skaldar på Facebook idag

att det för alltid är han och jag

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rart, lyriskt, äkta feeling i raderna, det där extra som såväl lyser upp omgivningen, de glimmande strålarna i allt som låter det spegla, när kärleken drabbat hjärtat.. härligt:)
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP