Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt konstverk omarbetat - ur en serie av bilder


MITT HJÄRTA MITT HJÄRTA

 

hudens dräkt känner

din storm av kärlek

mitt hjärta mitt hjärta

flödar över i eufori

 

emaginär verklighet

fem dagar i veckan

huden fryser sakta

tinas upp var fredag




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-09 14:38



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Du har skapat fantastiska konstverk både i ord och bild!
2016-11-10

    ej medlem längre
minje... vad snyggt! så läckert, begåvad målning! texten gör så gott den kan och når nästan bilden... men den är svår att rå på att överträffa: 1-0 till målningen!! Tack.
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP