Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DET HAR SLUTAT SNÖA

 

du ligger där vit

suckar av tyngd

ritar din lycka i

stilla skymning




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-09 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP