Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SVIK MIG SVIK MIG SVIK

 

svik

mig 

svik

mig svik

säg inga goda ord

till mig om mig mer

kasta ditt ok på mig

svär och banna mig

visa dina tänder

bit mig sönder

förkasta mig

svik mig

svik

mig

svik

 

ålderdomen kommer

du som styr landet

tänk på det ibland

 

om du vågar

svik mig svik

mig svik mig

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 15:55



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
Så bra skrivet så bra .... Händerna i taket bra =)
2016-11-10

    ej medlem längre
wow!! tack.
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP