Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… konstverk ur en serie detta är hela bilden


JAG LEVER I EN BUBBLA

 

 

sitter i min egen

bubbla som är

rödare än hjärtat 

 

i min bubbla

får bara du

stiga in

 

syret räcker

bara till

oss två

 

//min äldsta dotter väntar sitt tredje barn, tänkte på hur

det känns att vänta barn, och att ett sjätte barnbarn är på väg ...//

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-09 16:05



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Åh vad fint du skriver och vilken underbart suverän bild . Vad du har ett rikt liv med dina barn och barnbarn samt allt ditt skapande.
2016-11-10

  Anya VIP
Åhh vad mysigt med barnbarn. Måste vara en enastående känsla. Hoppas jag får det om några år. Tycker bubblan beskriver en gravis kvinna...som man själv kände sig när man väntade barn. Bra fångat. Kallade min yngste som för bubblan innan han kom ut... hahaha
2016-11-10

  Fem hjärtan VIP
Så vackert! All lycka och stort grattis till ännu ett barnbarn!
2016-11-10

    Orkiden
Underbar känsla! Fin vers...;)
Likaså eran konstverk älskar färgerna.
Grattis!! Till barnbarn nr 6 häftigt!! Önskar er lycka till och mycket lycka på eran färd.
2016-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert diktat! Och gratulationer till kommande liten!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP