Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖTÄCKTA BJÖRKARS SÅNG

 

 

snötäckta

gungar

björkarna

 

vinden

smeker

grenarna

 

sjunger 

poetiskt

farväl

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-10 20:30



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vacker vinterbild!
2016-11-11

    ej medlem längre
Som basturomantiker har jag en förkärlek till Betula, de är lika fina avklädda och täckta med snö men föredrar dem påklädda och doftande av sommarfläkt.
2016-11-10

  Mr_Solstråle
och där fick jag snö innanför kragen av snön som föll från grenen =)
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP