Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VI SÅG SOM VACKERT

 

vi fångades av värmen

i varandras gestalter

på Stockholms Pride

vänner förde oss samman

 

vi tindrade kreativa bloss

spann på konsten i oss

förenades som främlingar i

det vi såg som vackert 

 

fann en inre frände i varandra

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-10 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP