Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… collage


SKRIVA POESI

 

bilda mig

känslor

 

låt mig

se klart

 

forma

skapa

 

innersta

kärnan

 

dela

poesin 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 07:41



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här för hur vi kan dela känslor genom det vi skriver!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP