Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRA VISDIKTARE LYSNAR TILL DET INNERSTA

 

Leonard Cohen

Evert Taube 

sådana diktare

 

jag föddes in

i genklangen

vaggades i ro

 

gavs värme

innerlighet

närhetens lisa

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP