Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändigt målad olja på pannå, collage med garn


NÄR HON STANNAR UPP KÄNNER HON

 

när hon andas

tystnar alltet

stjärnorna lyser

hjärtat slår

 

så kommer

känslorna

ikapp henne

i stressen

 

hon slutar att

andas känna

bara väntar

på slagen

 

trassligt inom

fokus flyttat

en blomma ses

plockas doftar

 

idag känner hon

sig fri och stark

modig och glad

ett då är ej nu

 

så kommer det

sakta smyger på

strimlar modet

spränger sönder

 

nuet fylls av

hemska bilder

av det som var

 

fast att hon nu

plockar blommor

 

blommor är vackra

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 13:16



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina text och vackra bild!Att de hemska gömmer sig även bland de vackra blommorna.. Säger mycket!

2016-11-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
WooooooW
Skön bild!
*******
2016-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orka vara bara
i nuet dåtid klara
oavsett fara
inte lätt
på något sätt
alltid hitta rätt
bara önskar att
det hittas nå´n
fridsam skön plätt!
****************

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP