Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DRÖMMEN OM EN OLIVLUND

 

 

trädkronorna

stammarna

rotsystemen

lövverken

knopparna

blommorna

fruktkropparna

 

drömmen om

ett olivträd

längtan efter

en olivlund 

önskan att

komma hem

återförenas

 

 

/se alla dessa som inget har att återvända till... /

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-11 14:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint framfört :)
2016-11-13

  Fem hjärtan VIP
Så vackert i ord och bild!
2016-11-12

    ej medlem längre
Vackert i ord och bild.
2016-11-11

  ULJO
Härligt
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP