Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändig akvarell av mig Eva Åberg


KOM NÄRMRE

 

vilar mina ögon

på dig - ...

du ger mig frid

 

känner igen

dig - ...

du är trevlig

 

dig vill

jag - ...

komma närmre

 

- fröautomaten är laddad! 

söta fågel hämta dina vänner! 

 

 

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-13 16:23



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket fin text och bild.
2016-11-13

  Quasimodo
Känns som ett beskådande och en väntan åt två håll!
2016-11-13

  Bearded Bear
Mitt sätt att tolka är att det känns som att det är fågelns tankar de tre första stroferna. Och avslutas med människan som bjuder på mat. Den var även den målande vacker!!!
2016-11-13

  Susanne Klint Martell
Klapp klapp klapp ...
Så himla bra!
2016-11-13

  Marianne Räf
Fin-fin !! :)
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP