Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Lennarth Lindbom / på mig januari 2016


Den jag är

 

jag ser dig alltid

med öppna ögon

vill ge dig respons

alltid vara dig värdig

 

livet är för kort att slösa

livet är att leva upp till

att vara en god "livgivare"

mitt namn är Eva-Maria 

 

detta är den jag är

 

// Eva betyder "livgivare" och

Maria betyder "älskat barn"

"rebellisk", "kärlek", "stark"//

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-13 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin presentation av dig i ord och bild!
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP