Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egenhändig akvarell


GODASTE MORGON

 

mörkret sakta släpper

vandrar mot horisonten

leker med jordens rund

månen blinkar sitt farväl 

solen lyser i all sin glans

 

alla vaknar vi till en ny dag 

tacksamheten värmer själen

ögat nås av morgonrodnaden

morgonens kyla rosar kinderna

 

lyssna till fågeltjattret i buskagen 

regnet faller smälter bort all snö

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-14 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
årstiderna rullar på, här finns alla vinterns, den svenska vinterns, ingredienser... rosig lyrik, ödmjuk... Tack.
2016-11-14

  M.Eta
Vacker text om hur morgonen sakta växer fram, underbar bild dessutom!
2016-11-14

  Solstrale VIP
Det är som för alla människor tror jag,,, att just för att man inte tycks ha ett enda problem i sociala sammanhang värdera man det extra högt det nu man har,,, för när det man haft som inte är eller var så bra uppskattar man nuet alldeles extra högt,,, då låter det och ser ut som om allt tycks vara ljust, positivt och enkelt,,, fast detta är en människas kamp för att bli accepterad för den man innerst inne är,,, hur orkar jag vara så positiv kanske inte därför har med nuet att göra, eller just är nuets blick mot en oviss framtid, eller ett då man helat vill lämna! Då är det inte svårt att vara positiv.. Eller att se ljust på nuet, då det är det enda man har,,, man ska aldrig säga till en traumatiserad att leva i nuet, då jag anser att detta är vad denne är expert på, därför detta nu är det enda som finns,,, ifall någon undrar...
2016-11-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Underbart att få en Glad morgonhälsning av Dej - (Hur orkar du vara så positiv?)
Kvinnan på din egenhändiga akvarell skulle jag gärna dejta - Hon har just den rätta ögonblicken!!!!!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP