Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… olja/textil


VEM ÄR DIN MOR

 

det kom aldrig

på tal att han

skulle erkänna

vem modern var

 

norsk moder

tysk fader

språkbarriär

lämnade barn

 

trappan blev

den enda famn

tåget en livmoder

norrland ett hem

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mästerlig mening: " tåget en livmoder"... mycket fint! tack.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP