Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


JAG MINNS EN SOMMAR PÅ TELLUS

 

vinden kallade mig

att sjunga

att spela

att skriva och måla

att dansa att leva

 

solen belyste

mina sinnen

månen fann

mig i drömmarna

 

jag är en människa

bland andra människor

vi lever här var vi föddes

 

Tellus är vårt hem

Sommar är nu ett minne

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-14 09:21



Bookmark and Share


  Bearded Bear
Vemodigt vacker.....,
2016-11-14

    Peter Söderqvist
Ett vackert minne.
2016-11-14

    ej medlem längre
fint om vår hemplanet jorden men också om de positiva hemsökelser vi drabbas av vi människor i form av... känner myllan mellan fingrarna den musik som utgår från den... och de ord... tack.
2016-11-14

  DavidM VIP
Fina rader och målningar.
2016-11-14

  Marianne Räf
Tänker mig att den Första Tiden var en evig sommar. (Juli, augusti och
september). Den Andra Tiden, en
höst, var väldigt välkommen, då
den kom. Nu, är vi i den Sjunde
å näst sista Tiden, en vår..........
Mycket skall hända. Ha det bra !!
2016-11-14

    ej medlem längre
Så vackert! Dina ord gör mig vemodig och glad på samma gång.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP