Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Jag blir tolkad, jag tolkar andra, det finns inga gränser för hur en metafor kan träffa, vi alla har varsin tolkningsbakgrund...


METAFORERNAS BETYDELSE I TOLKNINGEN

 

snön smälter

isen tar täten

tappen faller

 

marken täcks

snövita sjok

bäddar in

 

solens strålar

hjärtat sjunger

ekan ros hem

 

pennan lyder

varje reflex

skriver guld

 

knoppen brister

ögat tåras rött

själens lisa når

 

högtidens fest

i mötet vännen

kalaset i kassakön

 

lövet klänger

stormen rister

kastar gliringar

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-15 11:43



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Strålande Lyriskt!!!
2016-11-15

    ej medlem längre
så sant, alla har vi... och det fascinerar outsägligt... och bilden; strålande skön och detaljrik, underbar!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP