Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen målning olja


LIKT RINGAR PÅ VATTNET

 

jag kramar mig in i dig

förlöser din våg av värme

en sten faller från hjärtat

lättnad likt ringar på vatten

fångar stunden nu att älska




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-15 20:54



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Det bästa vi har i livet när vi känner kärlek och att bli älskad och älska någon annan människa.
Du är en stor konstnär.
2016-11-17

    Peter Söderqvist
Riktigt vacker dikt, ett ögonblick av kärlek.
2016-11-17

    ej medlem längre
Du sprider lycka med dina vackra ord och bilder. Tack!
2016-11-16

  Bearded Bear
Gilla gilla gilla på den värmande målande vacker som kärleken ska vara.
2016-11-16

  Sofhia Wirström
så underbart varma rader
kärlek är fint
kärlek är härligt
2016-11-15

  Fem hjärtan VIP
En härlig och kärleksfylld dikt att ta till sig och värma hjärtat med i november kylan!
2016-11-15

  Mr_Solstråle
En kram från dig den värmer så mycket =)
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP