Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DET JAG HAR I MIG

 

under månens skydd

lyser mörka natten upp

 

vandrar framåt går

stigen hem in i mig

 

en ny möjlighet idag

suddar ut allt svart

släpper fram ljuset

i morgonrodnaden 

 

jag är den vikigaste

faktorn i mitt eget liv

jag är den som älskar

och låter dig stiga in

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-16 07:38



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Denna var härlig, liksom den
underbara akvarellen ! ! ! !
2016-11-16

  Bearded Bear
Oh så fin.
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP