Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGEN FÖRE JULAFTON 1969

 

dagen då mitt liv startade

dagen efter är julaftonen

den dagen min namnsdag

mitt namn är Eva jag LEVA

 

jag får vänta till jul

innan allt blir kul

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-16 17:25



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Dina rader
de spritter av glädje
2016-11-17

  Poeten Salvador VIP
Jag blir glad av dina rim
2016-11-16

    tramp
Bra start på livet och bästa julklappen till dina föräldrar !
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Men får man inte sämre med presenter när det nästan sammanfaller...?!
2016-11-16

  ULJO
Så kan det vara
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP