Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNNU EN DRÖM OM VÄNNER

 

vänskapen bortom

de gränser du satt

 

värdigheten innan

du dömde andra

 

ödmjukheten före

du skrämdes bort

 

det finns riktiga bevis

att vänner finns överallt

 

jag ser inte någon hata mig

jag ser ingen som jagar mig

 

jag ser att jag är en vän bland vänner

alla dessa vänner drar till sig vänner

 

bara du vågar lita på vännen i dig själv

kommer en annan spegla vännen i sig själv

då kommer du att finna vänner världen över

ni kommer att bli en stolt stark vänfamilj 

som drar till sig världens potentiella vänner

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-18 11:32



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fina och kloka ord i det som är sant och riktigt.
2016-11-19

    Peter Söderqvist
En dikt som öppnar möjligheter.
Bra skrivet.
2016-11-18

    Dan Myrbeck
Fint o tänkvärt - vänvärt!
2016-11-18

  Quasimodo
Fint här för vänskapens värde och kraft!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP