Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IBLAND GÖR JAG EN GRODA OCH FALLER PLADASK...


Recept på begränsning

 

erkänner allt

jag fuskar alltid men... 

jag stålsätter mig

kokar soppa på en spik

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-19 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftigt att titeln är ett recept och sedan hur den länkas till ordspråket i slutet!
Tycker om dikten! Får en känsla av att budskapet är att man inte behöver vrida och vända så mycket på varenda sak, och förklara sig. Att detta bara begränsar en och hindrar en från att göra roligare saker.

2016-11-21

  Karina"Kia"
Se genvägen och att göra sig en "Plump" utan missmod....

Denna va så jag drog på smilbanden ;)

2016-11-20

  ULJO
Härlig insikt

2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP