Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…. VI HAR ALLT ATT VINNA PÅ ATT TRO PÅ DET GODA OCH PRAKTISERA DET VI VET GÖR GOTT


MORGONEN DEN GODA

 

solen stiger över bergen

sätter allt hopp till detta

att de släpper fram solen

 

idag är det din måndag

den kan bli din bästa dag

se ljuset som når dig nu

 

att inte finna ro kan kännas

men alla dagar är inte oro stress

du kan ta fram allt det goda

 

du vet vad som gör dig gott

du vet vad som får andra att le

allt gott låt denna morgon bli

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-21 07:48



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
andas njuter av solen och av ljuset =)
2016-11-21

  ULJO
Fina ord minsann
2016-11-21

    ej medlem längre
Tack för dessa ord- de behövdes!
2016-11-21

  Blått Norrsken VIP
Magiska ord klingar mjukt fram i din fina dikt som för mig lugn och glad. Tack för dessa livgivande ord. Den fina målade bilden tror jag att du har gjort . Den är fylld med ro .
2016-11-21

  Marianne Räf
Vilken god uppmaning, att
låta denna morgon bli fri
från oro och stress !! Bra!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP