Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR ETT VAL ALLA HAR

 

du är värdig

god och bra

se dig härlig

 

var dig rättvis

känn dig sund

visa dig respekt

 

uppfatta glädjen

se din vän i dig

skapa höjdpunkter

 

res dig inom dig

spegla dig i kraft

minns allt gott i dig

 

det finns människor

helt utan valmöjlighet

som är fast i bojor

 

så du som har ett val

se ödmjukt på din lycka

var tacksam för det du har

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-22 13:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att bära med sig i vardagen!
2016-11-22

  Marianne Räf
Så bra om att va´ vän med sig själv!
Det är en relation jag ej vill mista ! :)
2016-11-22

  Öknens Ros VIP
så kloka ord, oftast är vi alldeles för hårda mot oss själva. jag försöker tänka så varje dag, men ibland så trillar man ner i det där mörka hålet. då är det bara att försöka kravla sig upp igen!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP