Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gatornas minne

 

alla tramp som stegat här

vars mål ej haft en mening

dragarna av dagarna tiden

lämnat sina spår i gatstenen

 

vandrarna utan fäste föll

i den tysta nattens sömn

tidningsbudets väckelse

som gav den hemlöse mat

 

regnet skurande rent se

lystern glansen fröjden

hemgång uppgång nedgång

allt en gata minns av öden

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-22 13:12



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så vackert!
2016-11-22

  ULJO
Den här tilltalade mig mycket. Fin bild till
2016-11-22

  Quasimodo
Fint här för tiden och det som påminner om det som varit.
2016-11-22

  Öknens Ros VIP
tycker om tonen och orden i texten, fin bild till.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP