Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det jag vet idag

 

sakerna fyller

inte salarna

kärleken

gör




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-22 17:35



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Ja, Kärleken är större än tingen,
fastän de, också, kan behövas !!
2016-11-22

  Quasimodo
Precis så är det, kort med talande för detta!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP