Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget

 

i vagnarnas rum

tysnaden råder

mindefullness

fristadens rum

 

orden har tystnat

i vagnarnas rum

där huvuden böjda

tittar ned i knäet

 

nackarnas svarta tyngder

håller dem fastbundna

mellan vagn och plattform

när de stiger av går de rätt in i

 

den famn de alltid saknat

möter ögonkast de längtat

känner ordens form så nära

bullret återtar hörselgången

 

drivande tankars rymder

blixtrar stjärnors ljuspunkter

saktar in pulsen på en bänk

kaffekoppar kaksmulor samtal

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-22 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant och vackert formulerat!
2016-11-22

  Sofhia Wirström
fina rader
mitt i vardagen
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP