Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


GRÖNT SKEN

 

över gatan svävar

ett glittrande träd

 

husfasaden lyses upp

av ett grönt sken inatt

från Konsum-butiken 

 

folket vänder hemåt

med sina matkassar

fyllda av grönsaker

 

det röda skenet lyser

de går förbi Ica-butiken

natten är bara svart

 

det glittrande trädet

lyser över vägen hem

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-22 18:03



Bookmark and Share


  ULJO
Fint med torggran det lyser upp det tråkiga novembermörkret
2016-11-22

  Fem hjärtan VIP
Din text är vacker och stämningsfylld
2016-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vardagsbild i vacker förpackning!
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP