Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERLISTA ÖNSKELISTAN

 

en matsked lycka

kan man tycka 

kan vara en krycka

och sinnet smycka

när man slutar hyckla

kanske börjar cykla

eller dansa och gyckla

 

svagt lyser stjärnan

bakom molnen

grötrimmen hopar sig

sätter sig i halsen

 

tomtens säck är tom

hjärtat väntar häpet

-inget till mig??...

JA MEN DU FYLLDE JU ÅR IGÅR

men det var det ju du och tomten som...

även är far till alla barnen

pappa är brevbäraren och tomten

och köper tidningen samtidigt

 

jag svänger till vänster in på Vintergatan 

hjärtat möter mig och vi leker tre timmar

hon gråter och blir arg när jag går hem

-MORMOR STANNA STANNA MER......!!!

älskade barnbarn jag kommer tillbaka på fredag

vi leker mer då läser saga och hittar på nya

 

bussen min röda livmoder för mig hem

från Jakobsberg där pojkvännen bor

reser via Kista hemåt mot Åkersberga 

känner glädjen över mitt livselixir

fann mig bortom önskelistors uppfyllelse 

lycklig i allt det enklaste av vara mitt i allt

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-22 19:54



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Härlig humor å livsglädje !!
2016-11-22

  Mr_Solstråle
Längtar till fredag =)
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP