Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


FÅGELSÅNGARE BÄRARE AV SKALDENS SKATTER

 

det är smulorna från dig

du vackra ensamma flicka

som gör sången vår vitter

 

vi sjunger för dig i kör

med bröder och systrar

fyller ditt öra med behag

 

sorlet du lyssnar till här

är tacksamhetens sång

buren av mätta kroppar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-23 10:22



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så fint du diktar! Din bild är underbar. Budskapet visar på tacksamhet från båda håll i samarbetet att ge. Vad är inte mer rofyllt än att se sköna vackra fåglar nöjda över det vi har gett dem I en liten handling som blir stor.
2016-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat med färgstark bild därtill.
2016-11-23

    ej medlem längre
Så fin komposition med ord/bild!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP