Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


FLICKANS SÅNG TILL FÅGELN

 

du gör min dag du vackra

som sitter på trädets gren

fågel du är för mig lyckan

bär fram hopp om dagen

läker trasigt hjärtas rum

med din fågelsång till mig

det bröd jag inte behöver 

resterna från frukostbordet

vill jag ge dig och de dina

låter mig få se er färgprakt 

höra er vackra sång till tack

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-23 11:22



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt diktat om de små med vingar. Att ge och få, är en gåva, man blir glad över.
2016-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att ge och få!
2016-11-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
tycker mycket om beskrivande den aldrig hört "egenhändig målning" teckna barnböcker bilder på given tema även tempus, ordval och meningsbyggnad tåla jobba lite på, tre årstider är lovande, grattis.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP