Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell: Solstrale…


EN GYLLENE FÅGEL TILL DIG POET PÅ POETER.SE

 

du är värd för orden

du leder dem till oss

du ger oss fridfullhet

glädje förlösande sorg

 

du är ett föredöme här

du ger orden sitt värde

ser till att de får mening

lyfter dagen ut ur skugga

 

du lyser en natt så gnistrande

med lätta kliv in mot ljusan dag

för du fram dina poesidelningar 

låter en hel värld få se ordrikedom

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-11-23 18:23



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Finfin hyllning!

Toppenfin akvarell!
2016-11-24

  stig wikman
Fint och
omtänksamt .

Tack Å Kram.
2016-11-24

  Monika A Mirsch VIP
Du gör mig varm i midvinternatt. Tack!!
2016-11-24

  Blått Norrsken VIP
Oh så vackert du skriver till alla poeter här på poeter.se. Dina ord värmer och gör oss alla gott. Och vilken fin bild du skapat av den livgivande fågel som du så generöst delar med dig av till oss alla här på poetsidan. Tack!!!
2016-11-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Gulligt av dig med denna utmärkta målning av våra livgivande vänner.
2016-11-23

    ej medlem längre
Så fin, en underbar hyllning och din akvarell är bedårande!
2016-11-23

  Quasimodo
En fin gåva och ord till den det berör!!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP