Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar fantasistorm!!! =)


Ludwig lättar upp bilfärden..

 

-Mamma vet du vad?

 

-Jag känner någon som är gammal jag.. Jättegammal.

-Han är helt gammal.. han är död faktiskt.

 

[kvävda skratt

stoppade fniss

och stora leenden]

 

-Mmm, han heter... hmmm..

 

[paus]

 

-...Markus heter han.

 

[tankfull paus

blicken ut genom bilrutan]

 

-Han blev helt skjuten.

 

 

[skrattet bryter sig lös

galopperar

fyller bilen med värme]

 

-Jaa, kanske var han inte helt död.

 

-Men han heter Markus.

 

[underbara älskade unge

utan din fantasi

skulle livet vara tyngre]

 

 




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:29



Bookmark and Share


  hawkeye
Konversationer med barn kan vara helt underbara, ja, rent rädda ens dag :)
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman