Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SAGA


DE STULNA LÖSENORDEN

 

svart på vitt skrevs de ut

några upprepningar då

sifferkoder ordformler

 

nu är det taget i dagen

lösenorden är stulna nu

 

farmor kokar soppa på en spik

skapar lösenord av yxa i citron

hackarna står med byxorna nere

 

StOrAbLaNdADeSmå1/2-3 *|

gRYxAiCitrOn||**KalKOn:) :)

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-24 17:37



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Smart!
2016-11-25

  Quasimodo
Fyndigt och med snärt!!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP