Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Jag skriver in mig på hotell drömmen

 

varje annan natt

drömmer jag en

följetångsdröm

sedan barnsben

 

nu ska jag dit igen

det är dags att få

veta hur det gått för

drömvärldens folk

 

jag tror att om jag

skulle berätta för er

då försvann magin

och folket gav sig av

 

jag tar in på hotell

drömmen och sover

så gott jag bara kan

medan natten kramar

och dagen skriver sig in

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-24 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande med följetongsdrömmar. Har haft en del sådana i perioder. Du har nog rätt i att man inte ska berätta....
2016-11-24

  ULJO
Det hotellet skulle jag vilja boka in mig på
2016-11-24

    ej medlem längre
vi skulle kunna prata i timmar om återkommande typdrömmar ...
2016-11-24

  Marianne Räf
Vad intressant med en följetångs- dröm! Drömmar är ofta magiska.
Känner för sömn å dröm, ikväll..
Förbereder färden i Drömriket !
Bra Idé å ta in på drömhotell. --
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP