Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mr_Solstråle och Solstrale…


MORGONRODNADEN

 

du upplyste mitt rum

spred ett rosa skimmer

över hela mitt ansikte 

då jag drog upp gardinen

 

himlen strålade spektakulärt

orange rosa violett aprikos

kände mig totalt förundrad

alla dessa gråa himlar i dagar

 

mitt hjärta dansade omkring

inom mig slog volter av lycka

fredagen då vi ska fira två år

sedan vi första gången möttes

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-25 08:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön text av lycka...grattis...
2016-11-27

  Goraxy 89 Orion VIP
You play here at 'Strings of happiness'

GRATTIS!!!!
2016-11-25

    ej medlem längre
En varm och glädjefylld text som gör att glädjen smittar av sig på läsaren. Grattis på tvåårsdagen! Ni är så fina!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP