Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale och Mr_Solstråle


BEBISAR BARN OCH VÄNNER I ALLA ÅLDRAR

 

mungiporna smilbanden

elastiskt utsträckta maximalt

ögonen tindrar lyckan rusar

bebisen somnar i famnen

 

frukost med väninna 39 år

fyller denna dag med glädje

hennes bebis så sött snusar

när vi mumsar födelsedagstårta 

 

Björn 85 år väntar mig till lunch

ska handla lite till honom idag 

sätta upp julstjärna och ljusstake

äta kålpudding med lingonsylt 

 

barnbarnet Josephine 9 år ska hämtas

resa först till Vallentuna sedan Lidingö 

där ska vi leka och mysa äta middag ihop

med barnbarnet Stephanie 4 år och dotter

sen kommer Lelle min kille dit och fikar

 

se vi ska ut ikväll fira tvåårsdagen vår

ha riktigt roligt på en arena i STHLM

komma hem sent och stiga upp tidigt 

gå på marknad se Lucia krönas av Lions

 

det är så mycket denna dag jag pressar

försöker gå balans där emellan på cykel

rullar går försiktigt har välplanerad dag

har förberett mig noga för att inte falla

 

vet att värken finns där och kräver ro

tåget blir min vagga på vägen till glädjen 

här vilar jag sinnena andas lugn och frid

medan sorlet av röster sjunger i harmoni

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-25 14:26



Bookmark and Share


  Mr_Solstråle
Härliga 2 år har det varit så här långt ;) hoppas på massa år till ;)
2016-11-25

    Dan Myrbeck
OCH skriva...! Det hinner du ju åxå!
OCH måla...!

MEN - VILA ibland!!!!!!!!!!

/Den Kloka Poeten

2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP