Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… glädje och skratt är människans största skatt!


GLÄDJE HELAR OCH LÄKER

 

på Björngårdsgatan finns NNB

NOBBA NUBBE OCH BRASS

jag gick på skrattyoga där förut

det var läkande och helande kul

 

att skratta är helkroppsrörelse

tårna hårrötterna hjärta lungor

allt är med i denna sinnliga rörelse

skrattet är det bästa vi har i livet

tillsammans i dialog med kärleken 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-25 14:53



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fint skrivet om skrattet.

2016-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om skrattet, som ger fina rynkor och förlänger livet!
2016-11-25

    Dan Myrbeck
PS: Glömde skriva:

Jag är en gubbe
som nobbar nubbe.

Och brass
hör hemma
på dass.
2016-11-25

    Dan Myrbeck
Ett gott skratt
är en skatt
utan skatt.
2016-11-25

  Marianne Räf
Jag tycker, också, mkt om de 2 sista
raderna! Utmärkta ord ! Kram. ;D
2016-11-25

  Quasimodo
De två sista raderna fångar och håller om!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP