Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… foto från 2016… TELLUS KULTURFÖRENINGS PROGRAM FÖR DAGEN ÄR ÖPPENSCEN... NU ÄR JAG PÅ VÄG DIT FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ ÖVER ETT HALVÅR FÖR ATT SPELA...


PÅ VÄG MOT TELLUS

 

stämningn så förtätat fin

tillåtande sfär av medspelare

där alla har musiken närmast

i uttrycket så som i intrycket

 

vi delar vårt innersta rum där

musiken fött oss till dem vi är

 

att spela på en öppenscen är fint

där har alla samma förutsättningar

få en stund på scenen inför åhörare

då alla i publiken själva uppträder

 

spänningen stiger nervositeten trappas 

hjärtat vibrerar in till sin egen tur på scen

därför är den bejakande sfären alltid öppen

vi applåderar varandra upp och ned för

 

 




Bunden vers av Solstrale VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-26 11:47



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Sån livsgivande stund av innerlig glädje. Kan det bli bättre !!! Fint och sunt att prioritera detta in i din tid.
Som vanligt skriver du så livsbejakande.
2016-11-27

  Bearded Bear
Å va jag hade velat följa med.... trisst att behöva jobba.
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP