Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VÄGEN TILL KÄRLEKENS TORG

 

på de stenar som du lagt

ska jag gå lätt torrskodd 

susa genom gränden fram

likt ett väsen av klart ljus

 

till ditt hjärta skall jag ta mig

du ska famna mig in i kärlek

 

på väg mot kärlekens torg idag

ska de sista löven falla på snön

regnet och vinden kasta oss ned

få oss på knä och böna om mer liv

 

för se det räcker inte att vara sund

hålla sig kvar på det snurrande klotet

livets estradörer dröm och verklighet

går inte alltid jämna steg så som vi

 

jag ska anlägga en cykelbana

där du kan ta dig fram så lätt

mot de mål som du satt upp

ska du susa i ljusets hastighet

 

till mitt hjärta skall du ta dig

jag skall famna dig in i kärlek

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-29 08:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar hyllning till kärleken du älskar.
2016-11-29

  Linda CH VIP
Fint!
2016-11-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra skriven - Tät, drömsk och romantisk.

Gillar!!!
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärleksdikt!
2016-11-29

    ej medlem längre
En text genomsyrad av kärlek och ömhet. Fint!
2016-11-29

  Anya VIP
Fin kärlekshyllning. Tycker om orden:
kärlekens torg.
2016-11-29

  Mr_Solstråle
All kärlek till dig , du underbara solstråle i mitt liv <3
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP