Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HAR DU SETT IN GENOM MINA ÖGON

 

 

min älskade du är

du kommer att vara

min älskade evinnerligen

och jag din eviga Eva 

 

för det är så det är

du är min och jag är din

 

sakta kommer natten

att sänka sig ned i mörker

kylan kommer skaka oss

glöda ska våra hjärtan till trots

 

du måste minnas min käraste

att se in i mina ögons djupaste

där jag samlat glimtar till dig

bitar av min själs spegel i gåva

 

för det är så det är

du är min och jag är din

 

det kan du se i mina ögon

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-29 15:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Underbart vacker o fin!
2016-11-29

  M.Eta
Ögonen och blicken kan säga mycket. Fin text och framförallt bild!
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skrivet om ögonens tysta men tydliga språk!
2016-11-29

    ej medlem längre
Så fint skaldat om den sanna kärleken!
2016-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ögat är ju
själens spegel
som det bästa
segel som visar
vart det bär
vem man är
vem man
har kär!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP