Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HET PASSION ÄR INTE SÅ BARA

 

innerligaste djupa 

tungkyssars dröm

 

livfulla rörelser in

mot varandras hud

 

sträckta händer når

sträckta händers åtrå

 

pulserar fram hettan

ångar ut sköna njutord

 

kropparna slingras ihop

gungar i innerlig älskog 

 

rödkyssta läppars möte

drunknande blickars hav

 

förlöser en våg av längtan

tillbaks till erotisk passion

 

kärleken den djupa vackra

passionen den heta modiga

 

våra år läggs till livet om igen

våra hjärtan slår taktfast ännu

 

passion är kärlek som glöda

kärlek är till att hylla dess vara

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-29 21:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lite förbättrad:

Verkligt het
verklighet!

2016-11-30

  Mr_Solstråle
mitt hjärta slår frivolter =)
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP