Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MYSTIKEN SKAPADES UR KAOS

 

i den djupblå

nattens rymd

andas klart ljus

 

den vita stigen

skriver sin prosa

skogen lyses upp

av kosmos stjärnfall

 

snön möter grönskan

gulnande höstlöv

vitnande svampmycel 

 

dagen stiger

raskt ur natten 

upplysningens

ögonblicksverk

 

VAKNA!!!

du är ljuset 

på din inre

stig mot dig...

 

vita oskuldsfulla

skogsstjärnor

kantar stigen

skriver sånger

 

den blå natten

sjunger i kör

med månen

 

kosmos rodnar

supernovan ler

insikterna djupnar

 

natt och dag möts

drömmen artikulerar

allt svagare bleknar...

 

mystikens vidunder

verklighetens kaos

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-01 18:33



Bookmark and Share


    Lars J
Fin dikt som är djup och vacker :-)
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP