Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens tystnad har talat

Du kom hem ifrån fjärran land
bokens baksida va framsidan helt plötsligt
något är förändrat men det är osynligt
allt blir så tyst runtomkring
när jag vill prata med dig
så har dödens tystnad har talat


Vill så gärna bara krama dig
låta allt bli som förut
men jag kan inte
för något är förändrat
tror inte du märker det
för du orkar nog inte bry dig


Jag vill inte säga
till dig att jag saknar dig
att jag behöver dig här och nu
någons axel att vila mig på
att få en varm kram
har inte sett dig sen i Januari
nu är det snart Juni
hur länge ska jag få kämpa
utan att vila ?


Gör mig ledsen i ögat
att du inte förstår
saker och ting men förstår dig
du har saker på ditt håll
men jag då - betyder inte jag något?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-16 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet