Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ett nytt år

Tiden
andas
och
vi
reflekterar

förfasas, kryper ihop tillsammans
och morrar en bävning genom makteliten

ekonomisk demokrati
i solidaritetens namn

rum för alla
och allas röster

gå nu
stolt
och med ödmjukt sinne

- mot ett nytt år!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-12-28 00:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, ekonomisk demokrati pratade Palme om, och nu är vi så långt ifrån det som det bara går att komma.
Tycker om din text och önskar dig ett gott nytt år!
2017-01-04

    Lena Söderkvist VIP
Din dikt förtjänar att bli uppläst. God fortsättning!

2017-01-01

  ULJO
Vi går mot helt oskrivna blad
2016-12-29

  Salvation Pepper
Skönt med optimism, den vinner alltid!
2016-12-29

    Dan Myrbeck
Ska bli spännande att följa 2017...
Tyvärr kanske det måste bli sämre innan det kan vända och bli bättre...
2016-12-28

  Anya VIP
Jaa visst ska det finnas rum för alla och allas röster. Fint budskap här. Gott Nytt År!
2016-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, skall tänka på den på Nyårsafton!
2016-12-28

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin och klok uppmaning i din tänkvärda dikt!
2016-12-28

    MichaellQ
Djupa och fina ord...
2016-12-28

  Lars Hedlin
Härligt och fint framfört
2016-12-28

    ej medlem längre
Starka, vackra och kloka ord - tack!

2016-12-28

  Respons VIP
En uppmaning och en inspiration som jag tar till mig av hela mitt hjärta. Tack!
2016-12-28

  kerstin skriver VIP
såklart vi morrar
2016-12-28

  M M Mannheim VIP
Ja, så måste vi göra, gå mot det nya året med ett öppet sinne!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP