Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Vart jag än vänder mig sårar jag någon
men det finns inget jag kan säga
för att ändra på saker jag har gjort
jag skulle göra allt i min makt
jag skulle ge allt jag har
men den stigen jag sökte är gömd för mig nu


Jag svek dig
du litade på mig
trodde på mig
och jag svek dig


Av allt jag har dolt för dig
kan jag inte dölja skammen
Och jag ber till någon
att något ska komma och ta bort smärtan


Det finns ingen väg ut ur det här mörka stället
inget hopp - ingen framtid
jag vet att jag inte kan bli fri
men jag ser ingen annan väg ut
jag kan inte möta morgondagen




Jag är så ledsen




Fri vers av Lilla trollet
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-05-17 21:53



Bookmark and Share


  Johnny Chow
du blir förlåten med den här dikten:D men gjort e gjort:( ären kommer alltid att finnas kvar:(
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet